Grapjassen en lolbroeken opgelet: Weddenschappen die je altijd wint!

Gezellige avonden in de kroeg met je vrienden zijn natuurlijk niet compleet zonder grappen over en weer en af en toe elkaar voor de gek houden. Het gaat er immers om dat je samen even lekker kunt lachen. Wedden om een biertje wordt met de volgende trucs nóg leuker, omdat je gewoon niet kunt verliezen! Je moet wel je vrienden zover krijgen dat ze de weddenschap überhaupt met je aangaan, natuurlijk. Maar als ze dat doen, heb je van hun gezichtsuitdrukking bij het verliezen nog de hele avond plezier!

1. Verplaats het blikje naar het andere glas zonder je handen te gebruiken!

Geen probleem! Blaas er met een rechte hoek tegenaan en hij springt zo het volgende glas in. (Het is wel aan te raden om thuis eerst een paar keer te oefenen op het mikken...)

2. Krijg een olijf in het glas zonder aan te raken!

Leg een olijf op de tafel (dat telt nog niet!) en leg het wijnglas er ondersteboven overheen. Begin nu het wijnglas over het oppervlak te cirkelen om de olijf aan het spinnen te krijgen. Til voorzichtig het wijnglas van de tafel terwijl je doorgaat met de beweging en breng het boven het andere glas. Stop dan de beweging en laat de olijf erin vallen.

3. Zorg dat de munt in de fles valt zonder de tandenstoker aan te raken!

Sprenkel een paar druppels water over het geknikte deel van de tandenstoker. Het vocht zorgt ervoor dat het hout uitzet en het stokje uit elkaar buigt. Als de hoek wijd genoeg is, valt het muntje vanzelf in de fles!

4. Verwijder het briefgeld zonder dat de munten vallen!

Trek het briefgeld er met een hele rechte, snelle beweging tussenuit. Dit staat gelijk aan de oude truc met het tafelkleed, maar dan minder riskant...

5. Vang het briefgeld!

Je tegenstander zal volledig op de overwinning rekenen, maar het zal hen nooit lukken. Onze reflexen zijn eenvoudigweg niet zo snel als de vaart waarmee het briefgeld valt.

6. Plaats een glas op het vel papier!

Vouw het papier als een accordeon. Plaats het nu met de vouwen in de lengte overdwars over de glazen heen en het is sterk genoeg om een derde glas te houden.

Probeer deze trucs op je vrienden, collega's en familie uit bij een drankje of na een diner. Je zult er geen Las Vegas-jackpot mee in de wacht slepen, maar wellicht wel je volgende biertje of dessert! Wees echter voorzichtig: zodra iemand de truc heeft gezien, is het voorbij met de pret... Veel plezier! 

Reacties

Ook interessant