Drie vingervormen en wat ze over jou onthullen

Wie je werkelijk bent en hoe je in elkaar zit: daar kan iedereen zó achter komen, gewoon door naar je vingers te kijken.

Lopen ze min of meer in een rechte lijn, zijn ze puntvormig of zijn ze eerder knokkelig? Als je eenmaal de vorm hebt vastgesteld, dan kun je zien welke karaktereigenschappen bijzonder sterk aanwezig zijn in jouw persoonlijkheid.

Rechtlijnige Vingers

Is de vorm van je vingers niet gebogen of met rondingen? Dan ben je een onafhankelijk persoon die zijn of haar echte gevoelens over het algemeen niet met de buitenwereld deelt. Je toont kracht en een opgewekt humeur, maar van binnen ben je erg emotioneel. Je wordt vaak geplaagd door verdriet, maar weinig mensen om je heen weten dat. Desondanks ben je een eerlijk, vriendelijk en meegaand persoon.

Puntige Vingers

Als je vingers een beetje dikker zijn in het midden en dan in een puntje samenkomen bij het vingertopje, dan ben je een heel trouw persoon. Als je verliefd wordt, geef je je geliefde jouw volle aandacht en je zou nooit hun vertrouwen schenden. Als je ergens aan begint en een doel hebt, geef je niet op tot je dat doel bereikt. Je bent ook erg creatief. Je bent echter wel geneigd om bang te zijn dat iemand je pijn zal doen.

Bochtige Vingers

Steken jouw knokkels een beetje uit? Dan ben je nooit lang geïrriteerd en vind je snel je evenwicht weer terug. Risico en het onbekende beangstigen je meer dan dat ze je nieuwsgierig maken. Je hebt veel respect voor de meningen van de mensen om je heen en neemt ze ter harte. Je bent een meelevend persoon die wel twee keer nadenkt over wat hij of zij tegen vrienden en familie zegt. Uiteindelijk is het voor jou belangrijk om mensen niet te doen.

Bekijk je eigen vingers eens om te zien of het klopt en check vervolgens ook de vingers van de mensen die je kent. In één oogopslag kun je een heleboel over hen leren!

Bron:

wittyfeed

Reacties

Ook interessant