Verrassend: 7 manieren om gebruik te maken van een kindersurprise-capsule

Spelen, spanning en chocolade: verrassingseieren waren (en zijn) voor veel mensen deel van hun kindertijd. Naast het oppeuzelen van de chocolade, draagt het kleine speeltje in de gele capsule bij aan het oneindige plezier dat de kids eraan beleven.

Misschien zou je normaal gesproken de capsule zelf weggooien, maar er zijn eigenlijk ook veel verrassende toepassingen voor dit deel van het feestje! Hier een aantal op een rijtje. 

kinder surprise egg

1. Oordopjeshouder

Rol de draden van je oordopjes op en bewaar ze in de capsule. Zo blijven ze netjes en zullen ze niet helemaal in de war zitten als je ze weer wilt gebruiken! 

YouTube/MrGear

2. Tandenstokerhouder

Boor kleine gaatjes in de deksel van de capsule en gebruik als houder om je tandenstokers binnen handbereik te hebben. Dit is de perfect maat!

YouTube/MrGear

3. Luciferdoosje

Knip het strijkvlak uit een luciferdoosje en plak het aan de binnenzijde van de capsule vast. Doe dan alle lucifers in het gele eitje en ze blijven veilig en droog tot je ze nodig hebt! 

YouTube/MrGear

4. Lollyhoesje

Handige lollyhouder: boor een gat ter breedte van een lollystokje aan één kant van het ei. 

YouTube/MrGear

En kijk eens aan! Nu heb je de perfecte manier om je zoetigheid te bewaren als het je niet lukt om de lolly in één keer op te krijgen.

YouTube/MrGear

5. Tandenborstelhoesje

Je kunt iets vergelijkbaars doen voor je tandenborstel. Snijd een gat in de deksel ter grootte van de kop van je tandenborstel. 

YouTube/MrGear

Druk het handvat van je tandenborstel door het gat en sluit de deksel. Nu heb je een hoesje die bij het inpakken voor je volgende vakantie goed van pas zal komen.

YouTube/MrGear

6. Peper- en zoutvaatjes

Gebruik een punaise of speld om gaatjes in de deksel te prikken en vul de koker dan met zout. Doe hetzelfde met een tweede, maar dan met peper in plaats van zout. En voilà, je hebt een peper- en zoutstel! 

YouTube/MrGear

7. Potloodslijper

Boor een gat ter breedte van een gemiddeld potlood in de bodem van de gele koker. Lijm een potloodslijper aan de binnenzijde van de capsule vast, tegen het gat aan. Nu heb je de perfecte container om het slijpsel op te vangen! 

YouTube/MrGear

Bekijk de video om nog eens precies te zien hoe je deze handige trucs kunt doen: 

Het is wel duidelijk: alle kinderen in je omgeving krijgen binnenkort een verrrassingsei — of je kunt natuurlijk gewoon voor jezelf een paar halen... Van ons zullen ze het niet horen... 

Reacties

Ook interessant