Rozemarijn, citroen en vitamine E in je shampoo kan haaruitval tegengaan

Haaruitval is niet alleen vervelend, het kan ook aanzienlijke mentale en emotionele stress veroorzaken. De redenen voor haaruitval kunnen variëren van genetisch tot angst-gerelateerd. Het is belangrijk om altijd een dermatoloog te raadplegen en een medische diagnose te krijgen als je opmerkt dat je buitengewoon veel haaruitval hebt.

Maar de chemische producten die we bij de apotheek krijgen om haaruitval tegen te gaan en haargroei te bevorderen zijn vaak duur en gaan gepaard met problematische bijwerkingen. En vaak heb je uiteindelijk niet meer haar, maar gewoon minder geld.

Pixabay

Wist je dat er ook goedkopere, volledig natuurlijke middelen zijn om haaruitval tegen te gaan? Je hoeft ze alleen maar aan je shampoo toe te voegen.

Je hebt nodig: 

Rozemarijnolie stimuleert de bloedsomloop in je hoofdhuid en versterkt het haar. De etherische citroenolie is ontsmettend en heeft een verkwikkend effect. Vitamine E versnelt haargroei en voorkomt haaruitval. De combinatie van deze drie componenten biedt het perfecte wapen tegen haaruitval.

Pixabay 

Zo ga je te werk: 

Doe 10 druppels rozemarijnolie en 10 druppels citroenolie in de shampoo. Voeg dan twee capsules vitamine E toe. Voor elke wasbeurt schud je de fles nog even goed om de ingrediënten te vermengen. 

Gebruik de shampoo bij elke wasbeurt (hoe minder vaak, hoe beter). Masseer de shampoo een paar minuten in je hoofdhuid en laat het zeker 10 minuten zitten voordat je het weer uitspoelt. Je zult niet lang hoeven wachten tot je resultaat ziet!

hair

Deze natuurlijke remedie is gemakkelijk te maken, niet duur en zeer effectief. Je merkt binnen een paar weken duidelijk het effect. Wie is daar nu niet blij mee?

Reacties

Ook interessant