Orale seks is niet alleen leuk, maar ook nog eens super gezond. Hier is het bewijs!

Orale seks = betere gezondheid? Wat klinkt als een sensatieverhaal voor de Story, Privé of misschien zelfs De Telegraaf is nu zwart-op-wit bewezen door een langetermijnonderzoek. Twee Oostenrijkse wetenschappers zochten naar het geheim voor een lang leven en hebben het duidelijk ontdekt. En, whoa, het is sperma!

Liefde is gezond en maakt je jong: Frank Madeo en Tobias Eisenberg, onderzoekers van de Universiteit van Graz in Oostenrijk, hebben eindelijk het bewijs geleverd. Ze hebben de resultaten van 6 landen vergeleken en de bevindingen zijn verbluffend.

Imgur

Het magische woord is: SPERMIDINE! Deze substantie bevindt zich in grote hoeveelheden teelvocht. En het heeft de bijzondere capaciteit om beschadigde cellen in het lichaam te repareren en het verouderingsproces te vertragen. Zelfs angststoornissen en depressie kunnen met deze substantie worden behandeld.

Twitter

Tot nu toe was het alleen wetenschappelijk bewezen dat de mannelijke ejaculatie rijk was aan vitamines en eiwitten. Maar het bewijs met betrekking tot spermidine wordt nu gezien als een sensatie binnen academische kringen en zou wel eens de sleutel kunnen bieden tot het behandelen van de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson.

Twitter

Eisenberg zegt: "Het lijkt er echt op dat we zijn gestuit op de heilige graal van het onderzoek naar veroudering. Een mijlpaal voor de mensheid!" Spermidine is niet alleen te vinden in mannelijke ejaculatie, maar ook in voedingsproducten zoals soja, grapefruit en graankiemen. Maar dan wel in kleinere hoeveelheden.

Twitter

Goed nieuws voor de twee tortelduifjes: liefde is en blijft het beste medicijn!

Imgur

Het feit dat liefde je jong en fris houdt, wisten we altijd al. Maar dat het ook zo´n langdurig effect heeft op je gezondheid is verbazingwekkend. Dit onderzoek biedt het waterdichte bewijs: sperma is goed voor je!

Vertel iedereen over de wonderlijke kracht van het mannelijke liefdessap en deel dit bewijs met hen!

Reacties

Ook interessant