Zo gebruik je knutsellijm voor de perfecte manicure

Misschien is het voor de meesten van ons slechts een herinnering uit onze kindertijd: na een leuke knutselsessie met knippen en plakken, was het dan tot slot tijd om al die gedroogde, plakkerige lijm van onze vingers af te krijgen. Als volwassenen maken we deze situatie maar zelden meer mee. Maar wat veel mensen niet weten, is dat deze kinderlijke kliederboel ook een hele handige truc kan bieden. Sterker nog: knutsellijm is het geheime ingrediënt voor de perfecte manicure!

Zo werkt het:

Zorg eerst dat je nagels schoon zijn. Als dat zo is, begin je de lijm op je nagelriemen aan te brengen, maar niet op de nagels zelf.

Today

Als je eenmaal de nagelriemen met lijm hebt bedekt, laat je ze een paar minuten drogen.

Today

Zodra de lijm droog is, begin je de nagellak op te doen.

Today

Nu maakt het niet meer zoveel uit als je niet zo nauwkeurig te werk gaat, dus leef je lekker uit totdat je een goede laag hebt.

Today

Dankzij de handige laag lijm, kun je alle nagellijk die niet op je nagels belandt heel gemakkelijk afpellen.

Today

Deze truc is vooral handig als je nagellak wilt aanbrengen op de nagels van je dominante hand. Bijvoorbeeld, als je rechtshandig bent, moet je je linkerhand gebruiken om nagellak op je dominante hand te doen. De meeste mensen vinden het moeilijk om gedetailleerd en precies te werken met hun "andere" hand. Met deze lijmtechniek maakt het niet uit of je de nagellak perfect aanbrengt of niet.

Today

In dit filmpje kun je de truc nogmaals in actie zien. Het belangrijkste is dat je gifvrije lijm gebruikt. Om het zekere voor het onzekere te nemen, kun je het soort lijm dat in de video wordt gebruikt hier bestellen.

En als genoeg vrouwen deze handige truc beginnen te gebruiken, wie weet? Misschien vinden we dan in de toekomst knutsellijm in de schappen van de afdeling cosmetica!

Bron:

today

Reacties

Ook interessant