Neem het zekere voor het onzekere met dit bericht op de arm van je kind

Na de feestdagen, is januari het seizoen van de uitverkoop. Lang leve de aanbiedingen en de sales! Eindelijk die jas, dan ook maar een paar van die laarsjes en wat extra dikke truien en sokken voor de kids. Uiteraard zul je niet de enige zijn in de winkelstraten, die al snel weer volstromen met koopjesjagers. Voor ouders is het altijd weer een uitdaging om hun kinderen in alle drukte en chaos niet uit het oog te verliezen.

Oh, hun bittere tranen als ze zich realiseren dat het niet jouw mouw was waar ze zojuist aan trokken... en jij bent nergens te bekennen! Het is al te stressvol om enkel aan te denken: en met deze truc hoef je dat ook nooit meer te doen.

Schrijf je mobiele nummer op de onderarm van je kind met uitwasbare inkt. 

Maar om er ook nog voor te zorgen dat het nummer niet uitveegt of wegwast, breng je een vloeibare pleister aan over het opschrift. De pleisters zijn te koop als een spray of met een borsteltje.

 

Zo blijft het gegarandeerd zitten. Nu hoef je het alleen nog maar met je kind te hebben over het vinden van een "goede vreemde" — een politieagent of een andere ouder met kinderen — en ze te vragen om het nummer te bellen.

En jij en je kind zijn klaar voor onverwachte gebeurtenissen — en je kunt naar hartenlust shoppen zonder al teveel zorgen!

Deze truc is zo simpel en snel, maar goud waard in crisisscenario´s. Laat dit aan iedereen met kinderen zien - het is té handig om niet te weten!

Reacties

Ook interessant