Doe-het-zelven: Bouw met boekenkasten een bureau

Nieuwe bureaus zijn meestal best duur om te kopen, vooral als ze perfect moeten passen in je kantoor of woonkamer. Je eigen bureau bouwen kan een betaalbaar alternatief zijn. Je kunt iets volledig unieks creëren met slechts een paar doorsnee boekenkasten en een vleugje doe-het-zelf-vaardigheid (en geduld).

Vikkie Williams en haar man hadden een nieuw bureau nodig met veel opslagruimte. Dus bemachtigden ze 3 boekenkasten met veel hoekjes en ruimte. Eerst bevestigden ze twee van de boekenkasten aan elkaar en zorgden voor extra stabiliteit.

Pinterest

Toen voegden ze de derde kast eraan toe. Het gebruik van dwarsbalken was hierbij erg handig, omdat die veel gewicht aankunnen.

Pinterest

Vervolgens werd het werkoppervlak bovenop bevestigd. Er zijn een aantal opties voor het vinden van een werkoppervlak, maar de gemakkelijkste manier is om een aangepaste bij de bouwmarkt te kopen.

Pinterest

Dit stel ging voor de aantrekkelijke look met hout, wat een echte blikvanger is.

Pinterest

Het resultaat is helemaal uniek - en ziet er erg professioneel uit. Zo makkelijk is het om zelf een nieuw bureau te bouwen dat perfect in je huis past en veel ruimte biedt voor al je spullen!

Reacties

Ook interessant