Vijf alternatieve toepassingen voor een condoom

De meeste dingen om ons heen zijn voor een specifiek doel gemaakt, maar dat betekent niet dat ze niet ook voor anderen dingen kunnen worden gebruikt.

Misschien heb je een doos condooms liggen die, om welke reden dan ook, niet worden gebruikt. Welnu, het goede nieuws is dat je ze niet hoeft weg te gooien — ze zijn per slot van rekening niet echt goedkoop. Met een beetje inbeelding kun je die condooms gebruiken op manieren die je waarschijnlijk nooit eerder had bedacht...

Youtube/5-Minute Crafts

Voor een aantal van deze tips is het belangrijk om condooms zonder glijmiddel te gebruiken.

1. Waterdichte bescherming voor je elektronische toestellen

 

Het is hartje zomer en de hitte is flink op gang. Je wilt een duik nemen, maar je hebt geen veilige plek voor je dure telefoon op het strand, waar iemand het gemakkelijk zou kunnen stelen. Welnu, als je toevallig een condoom zonder glijmiddel bij je hebt, kun je het gebruiken als waterdicht zakje voor je telefoon. Die steek je gewoon in je badkleding, terwijl je geniet van een koele, verfrissende duik.

Youtube/5-Minute Crafts

Dit is ook een geweldige manier om je telefoon om te toveren tot een onderwatercamera.

2. Waterdichte bescherming voor je blessures

Als je je geblesseerd hebt en je draagt een verband, dan kan douchen wel eens lastig zijn. Om te voorkomen dat je verband nat wordt, knip je de dichte kant van een condoom af om er een koker van te maken die je over je arm heen trekt. Nu wordt het gegarandeerd niet nat!

Youtube/5-Minute Crafts

3. Polssteun

 

Als je lang achter elkaar je muis gebruikt, kan je pols stijf worden en pijn gaan doen. Sommige mensen gebruik een "polssteun" om deze problemen te vermijden. Om er zelf één te maken, vul je gewoon een condoom met water, leg je het onder je pols en geniet je van het comfort.

4. Schoenpoets

Je leren schoenen zien er niet uit en je hebt geen schoenpoets meer in huis? Geen probleem. Als je een condoom met glijmiddel hebt liggen, dan kun je die gebruiken om je schoenen weer te doen glimmen — het glijmiddel werkt bijna net zo goed als normale schoenpoets.

 

5. Nat gebruik

Als je een condoom met water vult, kun je er natuurlijk een waterbommetje van maken... dat is uiteraard een "no-brainer".

Maar je kunt het ook als noodoplossing gebruiken als je water moet koken (de latex smelt pas bij een temperatuur van 150 °C)...

 

... of in de vriezer stoppen om een ijskompres te maken voor verstuikingen en andere klappen!

Youtube/5-Minute Crafts

Deze toepassing kun je nog eens terugkijken in onderstaande video:

Er zijn ook wat speelsere toepassingen, zoals het maken van een anti-stressbal. Je vult het condoom gewoon met bloem of meel en je hebt een fijn object om in je handen te kneden en stress te verminderen.

 

Als het aankomt op veilige seks, zijn condooms een absolute must. Maar zoals je kunt zien, zijn ze ook erg geschikt voor andere toepassingen. Dus als het tussen de lakens een beetje rustiger is en je een berg condooms hebt liggen die hun houdbaarheidsdatum naderen, waarom hier niet je voordeel mee doen?

Reacties

Ook interessant