Verminder de rommel in huis met deze 33 briljante en creatieve tips

Iedereen kent het wel: je moet de deur uit rennen, dus je werpt alles in één of andere hoek van het huis. Dan kom je thuis en heb je eenvoudigweg geen energie meer om het allemaal op te ruimen. En dus wordt je huis rommeliger en rommeliger, terwijl je er langzamerhand steeds chagrijniger van wordt. Maar de oplossing is nabij! Met deze 33 eenvoudige trucs kun je je leven beter indelen, jezelf wat tijd besparen en je humeur verbeteren. Nummer 11 is zo simpel dat het geniaal is!

1. Met dit schoenenopbergsysteem hang je alle schoonmaakmiddelen aan de kastdeur, zodat ze geen extra ruimte innemen!

nancy acosta

2. Verbluffend eenvoudig: schuif een paperclip aan het einde van een rol tape en je hoeft nooit meer nodeloos te frutselen om het uiteinde te vinden.

Imgur

3. Met snelbinders kun je zelfs sportballen stapelen.

Imgur

4. Een leeg eierkarton kan je keukenlades op orde brengen.

Imgur

5. De dingen die je nauwelijks gebruikt in de badkamer kunnen gewoon worden opgeborgen op een plank boven de deur. Erg praktisch voor kleine badkamers.

Imgur

6. Deze kruiden- en specerijenblikjes van Ikea zijn magnetisch en kunnen aan je koelkast hangen. Dan heb je in je kast weer ruimte over voor andere dingen!

Imgur

7. Als je je T-shirts opvouwt en dan verticaal in je lade bewaart, past er meer in. Zo kun je ook veel gemakkelijker zien welke T-shirts erin liggen. En je kunt ze makkelijker bereiken dan als ze overal en nergens liggen.

Imgur

8. Je kunt pennenhouders voor op je koelkast maken van oude theedozen en magneten.

DIY Hacks

9. Met manden kun je zelfs in je vriezer alles een beetje op orde houden en zorgen dat er meer in past.

The Kitchn

10. Super eenvoudig: geef je kabels etiketten! Scheelt een heleboel tijd.

different design

11. En voor je bureau: simpele papierklemmen kunnen je een hele hoop stress besparen. Normaal gesproken, als één van deze kabels op de grond valt, moet je op je hurken en onder het bureau kruipen. En dat betekent gegarandeerd dat je je hoofd stoot.

Imgur

12. Dit opbergsysteem van Ikea is eigenlijk voor de keuken bedoeld. Maar het is zeker ook heel geschikt voor knutselmateriaal.

Re-Creating Order, Professional Organising Service

13. Deze houten “rails” maken het mogelijk om opslagdozen aan het plafond te hangen, zodat je gebruik kunt maken van deze gewoonlijk onbenutte ruimte!

Andazyari Bo Hamwan

14. Deze gaatjeswand maakt het gemakkelijk om je sportuitrusting in de garage op te hangen.

OrganiZen

15. Deze ladder aan het plafond ziet er zeker een beetje raar uit. Maar het biedt wel een droogrek dat minder in de weg staat.

Jamal

16. Met het gebruik van een magnetisch bord kun je al je cosmetische producten netjes ordenen.

chilimilli

17. Stangen in je badkamer om manden aan te hangen is super praktisch.

WELKE.

18. Met het gebruik van pijpbeugels van de bouwmarkt kun je glazen potten inzetten als mooie opbergoplossing in je badkamer.

Recicla Ideas Y CREA

19. De krultang en je haardroger heb je altijd bij de hand dankzij een paar PVC-buizen aan de binnenkant van je kastdeur.

Pipe Hype

20. Of je kunt hier een tijdschriftenhouder voor gebruiken.

Imgur

21. Als je je dekbedovertrek opbergt in de kussenslopen die erbij horen, dan hoef je nooit meer naar de juist combinatie te zoeken! En het is bovendien veel netter.

Busy Household

22. Met een draadmand kun je de vrije ruimte in je kast benutten!

Jasmin's organising tips

23. Met een magneetband aan de muur heb je al je keukenmessen altijd bij de hand.

Waypoint Homes

24. Je kunt ook je spuitbussen met schoonmaakmiddel aan een stang ophangen in het kastje onder de wastafel. Zo blijft eronder ruimte over voor andere spullen.

オシャレな収納術

25. Stop een draaiplateau in de koelkast en je hebt nooit meer beschimmelde mosterd.

Imgur

26. Zo weet je welke kleding je niet meer nodig hebt: hang al je kleding aan kledinghangers op en draai ze naar achter toe. Als je een kledingstuk draagt, draai je de hanger weer naar voren toe. Als er kleding is die na een jaar nog steeds naar achter toe gedraaid hangt, heb je die waarschijnlijk niet meer nodig.

Imgur

27. Een plastic cornflakescontainer met een afsluitbare deksel werkt perfect als afvalbak voor je auto.

Imgur

28. Een pincet, nagelschaartje, etc. kun je makkelijk opbergen met een klein magneetje aan de binnenwand van het kastje in je badkamer.

Imgur

29. Met deze krantenrek vind je altijd de juist deksel voor je potten en pannen!

Imgur

30. Verstelbare gordijnstangen kunnen je kast netjes houden.

Imgur

31. Een oud raamluik werkt perfect als decoratieve tijdschriftenhouder.

Imgur

32. Als je je wasmachine op zo'n plateau neerzet, dan is er ruimte om je wasmanden eronder op te bergen.

Imgur

33. En je zult nooit meer wanhopig hoeven zoeken naar haarbanden. Trek ze gewoon over een fles heen en je hebt ze altijd binnen handbereik. Natuurlijk werkt dit ook voor armbanden.

Hippe tjikkies

Dankzij deze trucs, weet ik zeker dat mijn leven een stukje lichter zal zijn. Deel deze creatieve trucs om de rommel de baas te zijn met je vrienden.

Reacties

Ook interessant