17 geniale trucs die je kleding mooi netjes houden

Als jij het type bent dat zich graag netjes voor de dag komt, dan is dit artikel voor jou. Deze 17 trucs helpen je er op je best uitzien in elke situatie, dus get ready to impress!

1. Als je favoriete trui onder de pluisjes zit, stop je die gewoon in een afsluitbare plastic zak die je drie tot vier uur in de vriezer legt. Zodra je het er weer uit haalt, zullen de pluisjes verdwenen zijn. Het is net magie!

pin

2. Als er zweetvlekken op je kleding zitten onder de oksels, kun je die gemakkelijk verwijderen door er citroensap of natriumcarbonaat overheen te strooien.

pin

3. Om kreukjes in je kleding te verwijderen, gebruik je een stijltang.

pin

4. Laat jouw make-up ook vlekken op je kleding achter? Met een beetje scheerschuim en een doek, zie je die in een oogwenk verdwijnen.

 

5. Je kunt rode wijnvlekken verwijderen met... witte wijn! Ongelooflijk, toch? Giet er een beetje van op de vlek, strooi er nog wat natriumcarbonaat overheen en laat het twee tot drie uur inwerken. Helemaal klaar!

pin

6. Als je sandalen oncomfortabel schaven, smeer dan gewoon wat deodorant (roller of stick, geen spray) op je hielen en het probleem is opgelost.

pin

7. Lippenstiftvlekken verdwijnen als je er haarspray op gebruikt.

pin

8. Als je het achterkantje van je oorbel verliest, gebruik dan een stukje gum om het sieraad op zijn plek te houden.

pin

9. Als je nieuwe schoenen te krap zitten, vul je afsluitbare plastic zakjes met water, legt ze in de schoenen en plaatst deze in de vriezer. Laat ze daar een nachtje in liggen en geniet de volgende dag van de resultaten.

pin

10. Om te voorkomen dat je blaren op je voeten krijgt, trek je dikke sokken aan en daar overheen je schoenen. Nu gebruik je de haardroger om de plekken waar je schoenen teveel druk op je voet uitoefenen op te warmen. Herhaal tot de schoen zich naar je voet heeft gevormd.

pin

11. Gebruik nagellak om je brillenframe te versterken als deze enigszins verzwakt is.

pin

12. Verwijder krassen op je suède schoenen met een gewone gum.

pin

13. Verwijder pluis op je trui met een scheermesje.

pin

14. Als de rits van je broek vastzit, duw je een potlood in de tanden van je rits om ze te ontstoppen.

pin

15. Als je lange laarzen over een loszittende broek wilt dragen, trek je eerst lange sokken over de broek heen voordat je de laarzen aantrekt. 

pin

16. Als je een beetje azijn in de wasmachine doet, behoudt je donkere spijkerbroek zijn kleur.

pin

17. Zorg dat je afkomt van de statische lading in je kleding door ze met tissue af te nemen.

pin

Gemakkelijke trucs die je kunnen helpen om er op je best uit te zien. Nummer 2 is mijn persoonlijke favoriet, maar ze zijn allemaal erg handig. Probeer ze maar eens uit!

Reacties

Ook interessant