Deze 14 geheime schoonheidstrucs zijn echte juweeltjes — en zo simpel!

Als je de perfecte selfies en foodiefoto's op Instagram zat bent, is dit helemaal jouw dag. Hier is een lijst met absolute juweeltjes van tips die je helpen er op je best uitzien. 

1. Golvend haar

Wikkel je haar met een haarband om je hoofd heen en laat een paar uur zitten, of een nachtje. Het zal lijken alsof je net bij de kapper vandaan komt!

2. Grotere of kleinere ogen

Als je wilt dat je ogen er groter uitzien, breng je witte eyeliner aan op je onderste wimperlijn. Zwarte eyeliner onderaan doet het oog er kleiner uitzien.

3. Vervelende beha-beugel

Soms lijkt het alsof er niets te doen is aan die uitstekende beugel die de hele dag door ongemakkelijk zit. Bah. Maar er blijkt een gemakkelijke oplossing te zijn: breng een zachte katoenen hechtpleisters aan over de plek in kwestie.

4. Sprekende ogen

Als je witte eyeliner aanbrengt voordat je je oogschaduw opdoet, zullen je gekleurde eyeliner/oogschaduw en mascara veel sprekender naar voren komen!

5. Dikkere haarlijn

Als je een prachtige, dikkere haarlijn wilt, breng je oogschaduw aan die een kleur heeft gelijk aan je haarkleur - net als de vrouw in de volgende video dat doet:

6. Een goede toepassing voor oude oogschaduw

Als je ooit oogschaduw hebt gekocht die je nu niet meer mooi vindt, zou je die ook tot lipgloss kunnen omtoveren! Voeg gewoon wat vaseline toe en meng totdat het een gladde consistentie heeft.

 

Make the perfect lip color with Vaseline and your favorite eyeshadow #makeuphacks

Una publicación compartida de Glamfiniti (@glamfiniti) el

7. Gemakkelijke vlecht

Als je je haar even wilt opsteken maar je hebt geen elastiek bij je, kun je je haar vlechten zoals deze vrouw dat doet in onderstaande video. Maak de uiteinden bij het vlechten niet vrij, maar rijg gewoon het laatste eindje door het gat dat je uiteindelijk overhoudt. Geweldig!

 

How to finish a braid without a hair tie #yas #hairhack #braids

Una publicación compartida de BuzzFeed Top Knot (@buzzfeedtopknot) el

8. Schone make-upborstels

Om je borsteltjes gemakkelijk schoon te maken, meng je een beetje olie met wat afwasmiddel en dan goed uitwassen en spoelen met water!

9. Dikkere onderwimpers

Als je voelt dat je onderwimpers te dun zijn, probeer dan deze coole truc:

10. Goed aangebrachte mascara

Om te voorkomen dat er mascara op je huid terecht komt, plaats je een plastic lepel onder je onderwimpers bij het aanbrengen. Zo ziet het er beter uit!

11. Mascara die lang meegaat

Als je mascara droog is of bijna leeg, voeg dan je favoriete olie toe en je zult niet snel de deur uit hoeven hollen voor een nieuwe. (Als het voorbij de houdbaarheidsdatum is, dan wel de prullenbak in werpen, natuurlijk.)

12. Matte lippenstift die langer blijft zitten

Om je lippenstift langer mee te laten gaan leg je een tissue over je lippen heen nadat je het hebt aangebracht en sprenkel je er een beetje poeder overheen. Zo gaat de kleur langer mee, omdat je hiermee een mooie matte look krijgt die blijvend is.

13. Nieuwe kleur nagellak

Als je je favoriete kleur oogschaduw met nagellak mengt, kun je een nieuwe en originele kleur maken zoals in deze afbeelding.

14. Gebroken oogschaduw repareren

Als je favoriete oogschaduw is gebroken, spuit je de overblijfselen met alcohol in en druk je de stukken weer bijeen met de achterzijde van een lepel. Niet slecht, toch?

 

When your palette breaks and needs surgery but at least she's fixed! Thank god for IPA! #UD #Naked3 #Hacks #Chemist #brokeneyeshadow

Una publicación compartida de Alisa Patel (@alisacpatel) el

Zie je hoe gemakkelijk deze zijn? Het voelt goed om er goed uit te zien. Geniet van deze trucs en bewijs anderen ook een gunst — door je favorieten met je vrienden te delen!

Reacties

Ook interessant