14 trucs die je helpen er op je best uitzien

Je maakt je op om over een paar minuten het huis uit te lopen, maar het lukt je niet om je armband om te krijgen. Kleine dagelijkse problemen kunnen je geduld echt op de proef stellen, maar gelukkig bestaan er mensen die voortdurend oplossingen aan het bedenken zijn. Hier zijn 14 voorbeelden die je wellicht helpen je dag wat soepelere te laten verlopen...

1. Inktvlekken

Als je pen lekt en een lelijke vlek achterlaat op je favoriete shirt, breng je wat haarspray of antibacteriële handgel aan en wacht je 10 minuten. Zeg die vlek maar gedag!

pin

2. Stijlvolle spijkerbroek

Als je korte laarsjes bij je spijkerbroek wilt dragen, prop je pijpen dan niet gewoon in je schoenen. Het ziet er stijlvoller uit als je ze net boven het laarsje omrolt. Zie het verschil!

pin

3. Een armbandje sluiten

Als het je niet lukt om je armbandje te sluiten, plak het dan aan je pols vast met een stukje plakband, zoals in de foto wordt getoond. Nu zou het een stuk makkelijker moeten zijn om de sluiting dicht te krijgen!

pin

4. Gekrompen kleding

Als je trui is gekrompen, probeer het eens een paar minuten in heet water met haarconditioner te weken. Deze truc heeft mijn leven gered!

pin

5. Afdruk van kledinghanger

Gebruik ronde kledinghangers om te voorkomen dat je wollen kledingstukken raar kreuken, of bewaar ze gewoon opgevouwen in je kledingkast. 

pin

6. De juiste maat spijkerbroek

Als je eens geen zin hebt om spijkerbroeken in de winkel te passen, is er een snelle methode om te bepalen of ze de juiste maat zijn: wikkel de taille om je hals en probeer de uiteinden weer bij elkaar te krijgen. Als dat je lukt, dan betekent het dat de jeans perfect past!

pin

7. Gescheurde jeans

Als je spijkerbroek is gescheurd en het is niet helemaal jouw look, kun je één van deze vier ideeën toepassen om het weer te herstellen:

pin

8. Op hakken lopen

Als op hakken lopen je het gevoel geeft dat je voeten met een hamer worden geslagen, probeer dan je derde en vierde teen aan elkaar vast te tapen. Je zult het verschil merken!

pin

9. Geurvreter voor schoenen

Als je schoenen beginnen te stinken en je wilt van die vieze lucht af, probeer er dan eens een paar theezakjes in te doen (pepermunt is het effectiefst). Het is de beste deodorant die je kunt vinden!

pin

10. Vlekken op je schoenen

Als er vlekken zitten op je suède schoenen, hebben we goed nieuws voor je. Wrijf gewoon een stukje oud brood over de schoenen en je bent zo van de vlekken af.

pin

11. Verloren trekkoord

Als het trekkoord van je trui eruit is getrokken, kun je deze gemakkelijk weer terugkrijgen door een rietje te gebruiken.

pin

12. Vlekken onder je armen

Als je last hebt van zweetplekken bij de oksels in je t-shirt, probeer dan inlegkruisjes zoals deze te gebruiken.

pin

13. Droogtijd

Probeer deze truc om de droogtijd voor je kleding te verkorten: wikkel je natte kleding in een handdoek en druk goed aan. Je zult versteld staan van hoe snel ze nu zullen drogen!

14. Make-upvlekken

Als je make-up vlekken heeft achtergelaten op de kraag van je shirt, probeer dan eens scheerschuim te gebruiken om het eruit te krijgen. Werkt perfect!

pin

Hopelijk helpen enkele van deze trucs je als je eens in een lastig parket verzeild raakt!

Reacties

Ook interessant