Zo verwijder je in slechts een paar seconden de waslaag van je appels

Appels zijn échte klassiekers - het meest veelzijdige fruit, waar we nooit zonder kunnen. Ze smaken lekker in havermout of in ontbijtgranen, taarten en cakes, in salade, met varkensvlees en natuurlijk op zichzelf.

Maar er is iets dat de meeste van ons niet weten: het zijn precies die appels die er het meest aanlokkelijk uitzien, die meestal met een waslaag bewerkt zijn. De behandeling houdt ze iets langer houdbaar en de extra laag geeft ze een smakelijk ogende glans. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om deze waslaag grondig te verwijderen.

Bekijk het filmpje om alles te leren over het succesvol schoonmaken van je appels:

Elke appelliefhebber zou dit moeten weten. Na de test zien de appels met waslaag er zeker minder appetijtelijk uit als daarvoor. Gelukkig kom je er makkelijk van af — en dat is vooral ook handig als je thuis kleintjes hebt!

Reacties

Ook interessant